4 jele annak, hogy rá fogsz FÁZNI a tűzifa vásárlásnál!

4 jele annak, hogy rá fogsz fázni a tűzifa vásárlásnál!

  • A hirdetésben nem tud leírni egy mondatot sem helyesírási hiba nélkül.

Ez annyira felkavaró, hogy sem rád, sem magára nincs annyira tekintettel, hogy visszaolvassa 1 perc alatt, hogy mit írt, vagy ha vissza is olvassa akkor nem tűnt fel a cseles tűzifa árusnak, hogy tele van hibával. Márpedig ez annyira alap dolog, hogy ha erre nincs igénye, akkor arra sem lesz, amit el akar majd adni neked-NE VÁSÁROLJ TŐLE!!

 

  • Keményfát, száraz fát, akciós fát bárki tud hirdetés címének írni.

A google a barátod neked is! Ha nem vagy benne biztos, hogy ebben a hirdetésben olyan fafaj van a képen, amit a szövegben említ, Ha bükk fát hirdet akkor google-ban keress rá a „bükkfa kérge” kifejezésre és máris össze tudod hasonlítani. Ugyanígy „tölgyfa kérge” is szerepelhet vagy „tölgyfa jellemzői” Hidd el megéri azt a 30 perc utána járást ebben az esetben mert nagyon megalázva és felháborodva fogod érezni magad ha a kazánházba behordva egy hozzáértő ismerősöd rögtön rávágja, hogy, : „Te haver ez nyárfa és tök vizes…”

 

  • Semmiféle papírt nem szándékozik adni sem a fuvarról, sem a fáról, Fizetsz és azonnal sürgős dolga lesz, sose látod és bizonyítani sem fogsz tudni semmit.

 

  • Súlyra adja a száraz tűzifát? Ugye te sem hiszed el. Rögtön egy közeli tüzépre hívd leméretni.

 

Végeredményképp Amíg a tisztességes tűzifa kereskedők arra hajtanak, hogy a vevőt megfogják, elégedettnek lássák és jövőre is tőlük vásároljanak, addig a fenti sorokban említett cseles társaik csak a pillanatnyi pár 10.000 forint hajtja aztán majd lesz valami.

Amennyiben mégis úgy gondolod, hogy átverték és bizonyítani is tudod forduljon azonnal a nébih-hez.

Remélem hasznos infóval szolgáltam neked.

ITT MEG IS TÖRTÉNT EZ ESET A 2. PONTBAN EMLÍTETTEKBŐL