Bükk széldeszka tűzifa június 10-től!

Eredetileg szeptemberben szerettük volna elkezdeni értékesíteni a nagyközönség számára de sikerült akkora mennyiséget felhalmoznunk ősszel, télen és tavasszal,hogy előbb is BESZEREZHETED!

Ha ilyen gyorsan idekattintottál, akkor talán a tavalyi évben is tüzeltél ezzel a fantasztikus, hihetetlen jó áron beszerezhető széldeszka vegyes méretű ( vékonytól vastagig )  anyaggal.

A tavalyi évben hatalmas sikert aratott ez a szuper anyag, mivel NAGYON OLCSÓ és a bükk tulajdonságai tűzifa szempontból a Bakonyban a legkitűnőbb tüzelőanyaggá teszik. Parazsa az összes hazai fafaj közül a legjobb és legtovább tartó, száradása pedig 5-6 hónap, (mivel ez nem olyan nagyon vastag anyag, mint a hasított bükk, még előbb is kiszárad nyáron.)

Érdemes most is vegyesen (2-2 vagy 2-3 vagy 3-2 köbméterben) rendelni majd a hasított bükk anyaggal 2 dolog miatt!!!

  • Első, hogy együtt a hasított anyaggal lehet pompásan tüzelni vele, gondolok ezalatt arra, hogy a széldeszkába található keskenyebb anyaggal jól meg lehet indítani a tüzet vagy ha elfelejtettük, akkor a bükk nagyszerű parazsára rádobunk párat és gyorsan beindul, a vastag hasított anyag pedig nagyon jól tartja a hőt és sokáig ég.
  • Második, hogy június 10-16 ig csinálunk egy kis kedvezményt a hasított tűzifára!

Ne késlekedj hát, mert a tél nem fog megvárni Rendeld elő akár most júniusra te is mert NAGYON SOK ELŐRENDELÉST VETTÜNK MÁR FEL RÁ. 15.900 Ft 1x1x1 métere. A hasitottnak pedig 16.900 Ft

Tárcsázd most a 0630 381 69 01 számon Veinperl Dávidot vagy

a 0630 265 24 65 számon Veinperl Józsefet.

EUTR: AA5969223