Ha azt mondom neked, hogy most akciós, AKKOR SIESS!

 

Figyelj! Február 1-8 ig ÚJRA AKCIÓ

HÁNY FOK IS VOLT MA? Zircen -5!! Ha a képet megnézed, akkor látod, hogy nem februárban lesz vége a fűtés szezonnak!

A múlt havi HATALMAS TŰZIFA AKCIÓ bámulatos sikert aratott. Ezen felbuzdulva február 1-8-ig Ismét AKCIÓval jövünk nektek. Még 3 hónap biztos van a télből, tehát fűtened kell!

 

14.500 Ft a száraz. vegyes méretű bükk 1x1x1 méteres köbméter KONYHAKÉSZEN. KÉP ITT nagyon fogyóban van, siess!

16.500 Ft a hasított bükk.1x1x1 méteres köbméter KONYHAKÉSZEN! KÉP ITT

Érdemes vegyesen rendelni a hasítottat és a száraz bükköt mert a száraz bükk már nagyon száraz!!!

 

Ha épp most nincs pénzed, akkor is megrendelheted és kérd, hogy jövő héten vagy esetleg utána héten szállítsuk ki, amikor megkapod a fizetésed. Ennyi rugalmasságot megengedhetünk magunknak.

„ Tavaly is és idén is rendeltem már tőlük és minden alkalommal pontosan érkezett a sofőr, a mennyiség egyszer sem volt kevesebb, sőt minden rendelésemhez hoztak egy zsák száraz bükk gyujtóst is. Teljes mértékben elégedett vagyok a cégükkel és már több ismerősnek ajánlottam is Önöket és én is hamarosan újra rendelni fogok.”

Neubauer Miklósné, Szentkirályszabadja.

Ha kihagyod, akkor később biztos, hogy később drágábban kapod meg. Az akción pedig nem hosszabbítunk. Élj a lehetőséggel és ne vegyél „akárhonnan” tűzifát.

Célunk, hogy ugyanolyan elégedett légy és jövőre is nálunk szerezd be a tüzelődet, mint Neubauer Miklósné, akinek már nem kell rágni a körmét az miatt, hogy kontár tűzifa árusok átvágják, Ne tedd ki te se ennek a veszélynek magad és vásárolj az akció ideje alatt a Veinperl Fánál.

A tűzifa gyártásról készült videónkat pedig ITT tudod megnézni, érdekes!

Szép napot!