Ha bizonyítékot szeretne ígéretek helyett!

„Üdvözlöm!

 Nagyon örülök, hogy Önöket választottam a kerítéslécem kiválasztásában. Nagyon korrekten leszállították, úgy a vételárral és a minőséggel nagyon meg vagyok elégedve.”

Tisztelettel: Kozma Szilveszterné 

 

"Gyors és szép munkát végeztek. Az ár nagyon megfelelő volt, főleg mivel az házhoz szállítással együtt volt.
További sok sikert kívánok! 

a jövőben is szívesen fordulok Önökhöz! Ismerőseimnek ajánlani fogom Önöket!

Üdvözlettel!"
Nyírő Ferenc
Épületgépész tervező

 

"Kedves Dávid!

 

Nagyon jó minőség. A felszerelésre (rögzítésre) is kaptunk jó tanácsot. Talán a kommunikáción kellene javítani, mert nagyon nehezen tudtuk Önt elérni, ez bizonyára a sok munkája miatti elfoglaltságnak tudható be.

Üdvözlettel!"

Takács Tibor

 

"Tisztelt Veinperl Dávid!

A kerítés elkészült, a faanyag a helyére került és elmondhatom, hogy jól is néz ki. Mellékelek fotókat.
A véleményem annyi, hogy a faanyag jó minőségű, természetesen van benne egy-két darab, aminek a gépi gyalulása, vagy az él kiképzése kívánni valókat hagy maga után, de azt hiszem, hogy ez elenyésző és belefér a rendelt mennyiség nagyságába.
A kiszállítás is gyors volt, persze én egy különlegeseset voltam. Mert 12 cm széles anyagot kértem és azt is 4 hosszúsági méretben.

Összességében elégedett vagyok az árral a kapcsolattartással és a szállítással is.

Üdvözlettel!"
Mészáros István

 

"Üdvözlöm,

Maximálisan meg vagyok elégedve a kapott áruval, a kiszállítással együtt véve teljes az összkép. Természetesen, ha lesz még hasonló munkám önökhöz fogok fordulni, a távolság végett is és az ár végett is!"

Salánczi János

 

"Kedves Dávid!

Bár még csak egy része van készen a teraszkerítésnek, a többit majd csak jövőre folytatjuk. Az üzlet sikeresen lezajlott. Minden a legnagyobb rendben ment. A kerítéselemek a megbeszélt határidőre elkészültek. Szép, igényes munka.
Futár helyett mi mentünk el a kerítéslécekért. A navigáció hibája miatt kicsit el is tévedtünk, de ezt leszámítva minden rendben zajlott.
Negatív tapasztalatot nem tudok írni, ilyen szerencsére nem volt.
Amit kicsit hiányoltam, hogy nem tudtuk sehol megnézni (a honlapot és a facebookot leszámítva) a kerítéselemeket a megrendelés előtt. Ezen talán érdemes lenne javítani, hogy akár az országon belül több helyen meg lehessen nézni a léceket, esetleg valahogy úgy, ahogy Önöknél a ház előtt van felszerelve, vagy akár érdemes lenne az elégedett ügyfelek beleegyezésével akár egy közeli címet elküldeni a leendő vásárlóknak, hogy a lakhelyéhez közel hol tud megnézni egy kész kerítést.
Esetleg én is szívesen megmutatnám a későbbi megrendelőknek."

Maczik Tibor

 

"A cégükről a véleményünk tökéletesen pozitív, intelligens  precíz kiszolgálás, a megigért határidő pontos betartása a kerítéselemek szép igényesen elkészítettek.
Szívesen tudjuk ajánlani, akinek az önök által gyártott fa elemekre van szüksége."

Solymosi József

 

"Az árujuk lényegégen megfelelt a kínálatnak, s kiváló minőségű volt. Mondhatnám úgy is, hogy a elvárásaimat csaknem felülmúlta, mivel a hatvan elemből egy sem volt sérült. A korlát elkészítése után sokan dicsérték a felújítást és érdeklődtek, hol szereztem be az elemeket.
Az árat is elfogadhatónak tartom, mivel kerestem Szlovákiában már ezt a terméket, de sajnos csak fenyőből készült árut tudtak ajánlani, s abban az árban, amiért Önöknél a keményfából készült kerítés elemeket vettem.
Még egyszer köszönöm, s további sok sikert kívánok.
A munkájuk sikeréről a mellékelt képek is tanúskodnak."

Ing. Ondrej Endre Csanda

 

Tisztelt Veinperl Dávid!
2015 nyarán vásároltunk Öntől kerítés elemeket. A termékkel elégedettek vagyunk, mint minőségét, mint árát tekintve. Tavasszal tervezzük nyaralók felújítását, melyhez szintén Öntől szeretnénk kerítés elemeket vásárolni. 

Tisztelettel: Horváth Lajos

 

Két alkalommal is vásároltam Önöktől.

Először tölgy kerítéselemeket, amelyekkel nagyon meg voltam elégedve, mivel a legkisebb mértékben sem vetemedtek, vagy vesztették el az alakjukat. Szép, száraz, minőségi árut kaptam.
Ez alapján döntöttem úgy, hogy a komplett kerítésem faanyagát is Önöktől szerzem be. Ez kétféle méretben készült kőrisfa elemeket tartalmazott, melyeket ki is szállítottak a megígért időben és minőségben. Külön meglepetés volt, hogy gondoltak a száradás során keletkező repedésekre és jó néhány darab plusz elemet is adtak. Az elemek és a kiszolgálás az előzőkhez hasonlóan igényesek, így bátran ajánlom mindenkinek a cégjüket.

Üdvözlettel
Tihor Tamás

 

Kedves Dávid!

Korlát elemet rendeltünk cégétől webshopon keresztül. Az internetes felületük szerintem nagyon jó! A termékeik ára versenyképes. A rendelésünket rövid határidőn belül kedvező áron ki is szállították. A korlát elem minősége kiváló!

Üdvözlettel:
Szabó Imre Zoltán