Kerítés ötletek 2019-re

 

Neked melyik tetszik jobban?

Ugye, hogy minkét forma gyönyörű?

A modern kerítés két fajtáját nézzük meg most!

Látható, hogy a képen szinte ugyanaz a léc van fenn csak más méretekben. Mindkét ötlet egy pompás, modern kialakítás azzal a különbséggel, hogy egyik vízszintesen a másik pedig függőlegesen került felhelyezésre.

Neked melyik tetszik jobban?

Függőleges kerítéslécek:

Modern, szögletes bükk kerítésről van szó ezen a képen, amit 1.5 cm hézaggal helyezett fel a tulajdonos, a sűrű felhelyezésnek köszönhetően nagyon szép összefüggő kerítést alkot. Nem mehetünk el szó nélkül az mellett, hogy aki felrakta ezeket a léceket, tisztában volt vele, hogy ilyen hosszúságú lécek esetében már 3 tartóheveder fog kelleni. Így később sem kell felháborodnia, azon hogy elrontotta az utolsó lépést.

 Neked is hasonló kerítésed van csak már megérett a cserére? Borzasztóan néz ki? Ne szégyelld tovább a szomszédok előtt, Szerezd be ITT gyönyörű festett léceidet!


Most építkezel? Talán átalakítanád jelenlegi függőleges elhelyezésű léceidet egy modernebb ötlet miatt?

Túl nagy stratégia nem fog kelleni hozzá, ITT pontosan meg is tudod nézni a KÉPEN, hogy milyen egyszerű elemekből áll össze az ilyesfajta kerítés.

Nekem minden alkalommal szemet gyönyörködtető látványt nyújt a FA és a KŐ együttes felhasználása. Kivételesen szuper, hogy ennél a háznál látszanak hátul a szép zöld tuják is. Nagyon ízléses.

Tehát a kő és a valódi fa együttes felhasználása sokak által elismert építkezési, kerítésépítési forma, A vízszintesen használt deszka kerítés egy újabb stílust hoztak a mediterrán házak elterjedésével egy ütemben Magyarországra. Szerencsére nem rekedt meg itt ez az irányzat és gyorsan átvette a minimál stílusú építészet is.

Ha NEKED is ez a produktum dobogtatta meg inkább a szívedet, akkor ITT gyorsan tudsz tájékozódni a beszerzéséről vagy további ötleteket gyűjteni.

 

Tervezgessétek az idei kerítéseket és kövessetek mert nekünk még rengeteg ötletünk van!