Május-júniusi tűzifa nyereményjáték!!!

HAJRÁÁÁÁÁ!!!!!!
Adj helyes választ hozzászólásban és nyerhetsz: Hányadik szülinapját ünnepeljük jelenleg a cégünknek?

Ha a további nyereményjátékokról sem lemaradni a későbbiekben, akkor kedveld a facebook oldalunkat.
Hasított konyhakész bükk tűzifa: 16.900 Ft / 1x1x1 m3


Vegyes méretű konyhakész bükk: 15.900 Ft / 1x1x1 m3 


Ha pedig rendelnél is közben, hívj: 
0630 265 24 65 Veinperl József
0630 381 69 01 Veinperl Dávid

Biztosan jó volna megnyerni, Ha sikerül, akkor itt egy tipp, hogy hogyan szárítsd ki úgy, hogy az a legtöbb hőt adja majd le télen:

 

Tűzifa nyereményjáték szabályzata:

A játék elnevezése: „Veinperl Fa tűzifa nyereményjáték” (a továbbiakban: Játék).
A Játék szervezője: Veinperl és társa kkt. Székhely: 8429 Porvca Alkotmány utca 14. cégjegyzékszám: 19 03 500303, adószám: 20273947-2-19 (a továbbiakban: Szervező)
A játék meghatározása: Szervező nyereményjátékot hirdet a www.facebook.com címen elérhető közösségi portálon (a továbbiakban: Facebook, vagy közösségi portál) A játék időtartama alatt a játékban résztvevőknek a nyereményjáték poszt alatt hozzászólásban kell a következő kérdésre választ adni: A Veinperl és társa KKT (Veinperl Fa) hányadik szülinapját ünnepli a 2019. évben.  A helyes választ adók között fogjuk kisorsolni a 4 köbméter konyhakész tűzifát kiszállítással együtt. A játékosok sorsoláson való részvételét kizárólag helyes megfejtéssel indíthatjuk el. A kedvelés és megosztás nem hozza a játékost automatikusan játékba. A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

II. A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL SZEMÉLYI FELTÉTELEI:

A Játékban részt vehet minden cselekvőképes felnőtt korú, magyarországi lakóhellyel rendelkező természetes személy. A korlátozottan cselekvőképes kiskorú természetes személyek részvételéhez a szülői felügyeletet gyakorló személy, míg a cselekvőképességében részletesen korlátozott nagykorú természetes személy részvételéhez a gondnoka előzetes hozzájárulása szükséges.

A Játékból ki vannak zárva a Szervező, valamint a Szervező számára szerződés alapján megbízási, illetőleg vállalkozási tevékenységet kifejtő valamennyi magán- illetőleg jogi személy, továbbá az említett felek munkavállalójának vagy vezető tisztségviselőjének a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény. 8:1. § (1) bekezdésének 2. pontjában meghatározott hozzátartozói, illetőleg a hozzátartozók gyermekei.

III. A JÁTÉK IDŐTARTAMA:

A Játék 2019. május 22. napján kezdődik, és 2019. június 22. napjáig tart.

Sorsolás: 2019 június 22-én, élőben a Szervező saját facebook oldalán (https://www.facebook.com/veinperlfa1/)

V. A JÁTÉKRA VALÓ JELENTKEZÉS MÓDJA:

Mindösszesen hozzászólásban el kell küldeni a helyes megfejtést.

VI. NYEREMÉNYEK:

1 autó azaz 4 köbméter bükk tűzifa konyhakészre vágva és házhoz szállítja.

VII. SORSOLÁS IDEJE ÉS A NYERTESEK ÉRTESÍTÉSE:

Sorsolás: 2019. június 22-én, a Szervező saját facebook oldalán (https://www.facebook.com/veinperlfa1/) élőben.

VIII. A RÉGIÓ, AMIBEN A SAJÁT AUTÓNKKAL SZÁLLÍTUNK:

A szervező állandó jelleggel fuvarjait térképes tervezővel tervezi, ami 70 km távolságnál messzebb nem szállít. A nyereményjáték részvevői számára eddig a távolságig tudjuk szállítani a nyereményt saját gépjárművünkkel. Ennél távolabbi szállítást nem vállalunk.

VIII. A  NYEREMÉNY HELYE:

A nyereményjáték pontosan itt érhető el:https://www.facebook.com/veinperlfa1/posts/1299173066926272

A nyereményjátékot több fórumon is megjelenítjük, de a sorsolás során innen fog a nyertes kikerülni.https://www.facebook.com/veinperlfa1/posts/1299173066926272