" Olyan jó anyagot adtok, hogy kár eltüzelni "

 

-1 köbméter (1x1x1 méter) hasított konyhakész bükk tűzifa 33 cm hosszra vágva: 16.900 Ft
-1 köbméter (1x1x1 méter) vegyes méretű vegyes kemény (bükk, akác, gyertyán, cser) tűzifa 33 cm hosszra vágva: 15.900 Ft
-1 köbméter (1x1x1 méter) hasított konyhakész AKÁC tűzifa 33 cm hosszra vágva: 20.500 Ft (kb 20 köbméter van belőle, érdeklődj.)

-Szállítást Google tervezővel 75 km-es távolságig vállalunk Porvától. Ennek az ára 6-15.000 Ft között van távolságtól függően.

-RENDELÉS LEADÁS ÉS INFÓ: 0630 265 2465- Veinperl József 0630 381 6901- Veinperl Dávid

Te megvárod a telet? Az nem fog megvárni téged!

Engedd meg, hogy egyik állandó vásárlónk szavaival éljek kezdésnek:

"Olyan jó anyagot adtok, hogy kár eltüzelni" :D

Lényeges, hogy ne a súly legyen a fontos, hiszen a térfogat számít. Ugye te sem a vízért szeretnél fizetni, hanem a fáért!?
Az autó, amivel visszük neked a fát méterei alapján könnyen kiszámolható a kiszállított mennyiség, amit a sofőrünk minden alkalommal meg is mutat Önnek. 80 cm*210 cm*370 cm = 6,2 Köbméter. Persze 4 és 5 köbméterrel megyünk általában.

- A platón a tűzifa tetejét mindíg kiegyenesítjük a könnyű kiszámolhatóság érdekében.

Nagyszerű hasÍtott anyag bükkből 16.900 Ft / 1x1x1 méteres köbméter áron. Maximálisan 5 ilyen köbméter tudunk vinni hozzád egy fordulóra.
Méretei: kályha méret, tehát 33 cm hosszú hasított anyag. Kép lent:

-1 köbméter (1x1x1 méter) vegyes méretű vegyes kemény SZÁRAZ!!!! (bükk, akác, gyertyán, cser) tűzifa 33 cm hosszra vágva: 15.900 Ft Kép itt:
 

Szállításban mint a villám, akár 1 napon belül NÁLAD tud lenni a megrendelt tűzifád.

Célunk, hogy miután megkapod a tűzifádat, fellélegzel és azt gondolod, JÖVŐRE IS ITT VESZEK TŰZIFÁT!! :) 

Ne keress tovább, rendeld  meg tüzelődet  most vagy rendelj  két havonta egy autóval és télre nem lesz gondod!

0630 265 2465- Veinperl József 0630 381 6901- Veinperl Dávid

ÚJDONSÁG!! MINDEN TŰZIFA RENDELÉSHEZ MOST EGY GYÖNYÖRŰ gravírozott főzőkanalat is adunk neked AJÁNDÉKBA!

Ha most épp nincs szükséged tűzifára csak később, akkor mentsd el a telefonszámunkat ( 0630 265 24 65) mert ősszel és télen is a bakony legkorrektebb tűzifája itt lesz! :)

2019-től egy hatalmas fa ültetési/erdő telepítési akcióba kezdtünk, amivel támogatjuk a hazai erdők, erdőterületek gyarapítását ITT OLVASHATSZ RÓLA MI GONDOLUNK A SAJÁT ÉS A TE JÖVŐDRE IS!

EUTR: AA 5969223

RENDELÉST ADOK LE/ ÉRDEKLŐDÖK KATT IDE

Vélemények rólunk, Ha neked is bizonyíték kell ígéretek helyett!

Tegnap megkaptam a tűzifát, részben vegyes méretű anyagot, részben hasított vastag bükköt rendeltem, nagoyn elégedett vagyok vele! Holnap hozhatják a szomszédnak is! 

Túri Gábor

„ Tavaly is és idén is rendeltem már tőlük és minden alkalommal pontosan érkezett a sofőr, a mennyiség egyszer sem volt kevesebb, sőt minden rendelésemhez hoztak egy zsák száraz bükk gyujtóst is. Teljes mértékben elégedett vagyok a cégükkel és már több ismerősnek ajánlottam is Önöket és én is hamarosan újra rendelni fogok.”

Neubauer Miklósné, Szentkirályszabadja.

"Nagyon szépen köszönöm a gyors és szuper intézkedést a fával. Meghozta a fuvaros, nagyon szuper, megmondom őszintén, hogy ritkaság számba megy az ilyen korrekt cég, mint az Önöké. Most raktuk be a fiúkkal és raktunk is rögtön a tűzre, szuperül ég! Köszönöm szépen még egyszer az ilyen gyors reagálást, hamarosan újra jelentkezem!"

Keresztes János - Fehérvárcsurgó.

Üdv! Nem szokásom értékeléseket tenni sehol, mert a vásárlások legtöbbje csak üzleti kapcsolat, de itt kivételt teszek, mert az értékesítő is kivételesnek mondható! Januárban rendeltem először 6m3-es mennyiségben tüzelőnek darabolt szélezéket, ami tényleg a hirdetésben feltűntetett mennyiségben , módon, és azonnal felhasználható tüzifaként érkezett. A kiszállitás gyors, és pontos (a rendelés leadása utáni nap reggelén már az udvaromban volt a fa) , a rendelés menete alatt is érződött a hozzáértésük és segítőkészségük. A legjobb az egészben pedig a kedvező ár, a gyors kiszállítás, és a valós pontos száraz fa mennyisége mellett, hogy nem kell többé azzal kinlódjak honnan rendeljem az éves tüzelőmet, mert a tüzifa név alatt elmentve már csak a Veinperl Fa száma van elmentve!

Szendi István - Pétfürdő

Köszönöm a megrendelt tűzifa precíz és pontos kiszállítását. Elégedett vagyok és hálásan köszönöm. A gépkocsi vezetője szintén egy úriember. 
A mai rohanó és kicsit már érzéketlen világunkban talán már nem találjuk fontosnak, hogy ami jó és szép azt elismerjük és tudtára adjuk annak, akit megillet. Nekem mindig fontos volt. Én mindig tudtam mondani, hogy köszönöm, bocsánat, elnézést most én tévedtem. Legyen sikeres és eredményes a vállalkozása. További szép napot. További sikeres munkát kívánok. 

Simon Éva - Románd

Csatlakozom Én is az előttem szólóhoz a mai nap folyamán gyors és kedves kiszolgálást kaptunk! Köszönjük szépen!

Kecskés Tünde Veronika - Pálihálás

Kedves Veinperl Fal ! Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést a tűzifával kapcsolatban! További szép napot kívánok!

Üdvözlettel: Jakab Tünde

A fa mennyisége mindig annyi volt amennyit rendeltem,gyors és rugalmas kiszállítás,ügyintézés!A sofőrök is nagyon készségesek voltak és segítőkészek illetve az ajándék gyújtós vagy forgács szuper ötlet és jól jön. Ajánlanám bárkinek.

Törő Regi - Olaszfalu

Szia! Mostantól csak nálatok fogok tűzifát vásárolni. A telefont rögtön az első hívásra felvettétek. A legutóbbi rendelésemnél a fa egy órán belül az udvaromban volt. A mennyiség biztos, hogy meg volt és a minőséggel is nagyon meg vagyok elégedve. Örülök, hogy rátok találtam. Mostantól nem kell azon gondolkodnom, hogy honnan lesz tűzifám a télre. Egyébként már ajánlottam is a cégeteket 1-2 ismerősömnek!

Veinper Irén - Zirc

"Teljes mértékben elégedett voltam és bárkinek merem ajánlani! "

Lattenstein Győző, Zirc

 Csak ajánlhatom a minőséget elváró vevőknek a 20 éve a faiparban! jelen levő Veinperl Fa céget.Garantálom,hogy nem fognak csalódni!

Zöld János

Pár idézet az akció idejéről (2019. május 10-15), amire nagyon büszkék vagyunk:

„Pontosan és kiváló minőséget szállítanak”

„Nagyon sajnálom, hogy messze lakom Önöktől. Egy pusztavámi ismerősöm ajánlotta Önöket, hogy ez a legtisztességesebb cég.”

„Teljes mértékben meg vagyok elégedve Önökkel és már ajánlottam is a szomszédnak”

„Ebben a hónapban ennyi elég, hamarosan újra rendelek”

„Tegnap megkaptam a jó, minőségi fát köszönöm majd még rendelek de most nem tudok mert nincs rá pénzem sajnos!!!!”