"Szuper a TŰZIFA MŰHELY!" Büszkék is vagyunk rá!

A Bakonyban van egy szuper tűzifa műhely, TEGYÉL PRÓBÁRA MINKET! Olvass tovább! :)

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?

Szuper a csapat!

Hasított konyhakész bükk: 16.900 Ft /1x1x1 métere.

Vegyes méretű konyhakész széldeszka 15.900 Ft /1x1x1 métere

Itt tudsz rendelni :Veinperl Dávid: 0630 381 69 01

Veinperl József: 0630 265 24 65

A tűzifa hasítása és darabolása az üzemünkben 3 helyszínen zajlik, van a gyorsan nagy mennyiséget előállító rész, ahol rögtön a hosszú 2-3-4 méteres farönkökből egyből hosszvágás után hasítás és darabolás után máris szállítható állapotban hasábok formájában viszi ki egy szállítószalag az épületből a fát. Ezzel találkozhatsz jelenleg ha rendelsz és összerakod szárítani. Kép itt.

A második részen pedig előre lehasítunk bizonyos mennyiséget 1 méteres hasábokban, feldepózzuk száradni és ősszel-télen értékesítjük, amikor már teljesen kiszáradt. Így érjük el azt, hogy bátran fogjuk a száraz fát valóban csodás minőségű CSONTSZÁRAZ tűzifaként vinni neked. Igaz, hogy a tűzifa árusok és a szélhámosok legnagyobb része száraz tűzifát fog reklámozni, de sajnos sokszor nincs mögötte valóság. Kép itt.

A harmadik részen pedig a kerítésgyártás során felhalmozódó vegyes méretű hulladékot dolgozzuk fel, ami vékonyabb, vastagabb bükk anyagból van ugyanúgy 33 cm hosszúságban lesz elérhető konyhakészen (ez az anyag is már hónapok óta kinn szárad a szabadban, ahol a szél és a nap tökéletesen éri.) Ez egy olcsóbb kategóriájú viszont az előzőhöz hasonlóan csontszáraz tűzifaként fogod júniustól a „boltunk polcán” megtalálni de MÁR ELŐRENDELHETŐ! Nagyon sok rendelést vettünk már fel rá. Siess!

Csapatunk folyamatosan bővül és ezzel arányosan a teljesítményünk is, azért, hogy te ősszel-télen-tavasszal nyugodtan hátradőlhess és élvezhesd a Veinperl Fa által biztosított szuper tűzifát! 

Annyit még fontos megjegyeznem, hogy a száraz anyagaink hatalmas mennyiségben lesznek,viszont valószínűleg január februárra elfogynak (bár reméljük előbb) ekkor már nem fogunk tudni sázraz anyagot biztosítani állandóan, így érdemesebb most betankolni jól.

Köszönjük, hogy elolvastad!

HA NEKED IS TETSZETT EZ AZ ÍRÁS, AKKOR KÉRLEK EGY KEDVELÉST ÉS EGY MEGOSZTÁST FACEBOOKON NE FELEJTS EL!

Nézd meg, hogan érdemes összeraknod a tűzifádat ahhoz, hogy szuper száraz legyen télre.

 

Vélemények rólunk, Ha neked is bizonyíték kell ígéretek helyett!

„ Tavaly is és idén is rendeltem már tőlük és minden alkalommal pontosan érkezett a sofőr, a mennyiség egyszer sem volt kevesebb, sőt minden rendelésemhez hoztak egy zsák száraz bükk gyujtóst is. Teljes mértékben elégedett vagyok a cégükkel és már több ismerősnek ajánlottam is Önöket és én is hamarosan újra rendelni fogok.”

Neubauer Miklósné, Szentkirályszabadja.

"Nagyon szépen köszönöm a gyors és szuper intézkedést a fával. Meghozta a fuvaros, nagyon szuper, megmondom őszintén, hogy ritkaság számba megy az ilyen korrekt cég, mint az Önöké. Most raktuk be a fiúkkal és raktunk is rögtön a tűzre, szuperül ég! Köszönöm szépen még egyszer az ilyen gyors reagálást, hamarosan újra jelentkezem!"

Keresztes János - Fehérvárcsurgó.

Üdv! Nem szokásom értékeléseket tenni sehol, mert a vásárlások legtöbbje csak üzleti kapcsolat, de itt kivételt teszek, mert az értékesítő is kivételesnek mondható! Januárban rendeltem először 6m3-es mennyiségben tüzelőnek darabolt szélezéket, ami tényleg a hirdetésben feltűntetett mennyiségben , módon, és azonnal felhasználható tüzifaként érkezett. A kiszállitás gyors, és pontos (a rendelés leadása utáni nap reggelén már az udvaromban volt a fa) , a rendelés menete alatt is érződött a hozzáértésük és segítőkészségük. A legjobb az egészben pedig a kedvező ár, a gyors kiszállítás, és a valós pontos száraz fa mennyisége mellett, hogy nem kell többé azzal kinlódjak honnan rendeljem az éves tüzelőmet, mert a tüzifa név alatt elmentve már csak a Veinperl Fa száma van elmentve!

Szendi István - Pétfürdő

Köszönöm a megrendelt tűzifa precíz és pontos kiszállítását. Elégedett vagyok és hálásan köszönöm. A gépkocsi vezetője szintén egy úriember. 
A mai rohanó és kicsit már érzéketlen világunkban talán már nem találjuk fontosnak, hogy ami jó és szép azt elismerjük és tudtára adjuk annak, akit megillet. Nekem mindig fontos volt. Én mindig tudtam mondani, hogy köszönöm, bocsánat, elnézést most én tévedtem. Legyen sikeres és eredményes a vállalkozása. További szép napot. További sikeres munkát kívánok. 

Simon Éva - Románd

Csatlakozom Én is az előttem szólóhoz a mai nap folyamán gyors és kedves kiszolgálást kaptunk! Köszönjük szépen!

Kecskés Tünde Veronika - Pálihálás

Kedves Veinperl Fal ! Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést a tűzifával kapcsolatban! További szép napot kívánok!

Üdvözlettel: Jakab Tünde

A fa mennyisége mindig annyi volt amennyit rendeltem,gyors és rugalmas kiszállítás,ügyintézés!A sofőrök is nagyon készségesek voltak és segítőkészek illetve az ajándék gyújtós vagy forgács szuper ötlet és jól jön. Ajánlanám bárkinek.

Törő Regi - Olaszfalu

Szia! Mostantól csak nálatok fogok tűzifát vásárolni. A telefont rögtön az első hívásra felvettétek. A legutóbbi rendelésemnél a fa egy órán belül az udvaromban volt. A mennyiség biztos, hogy meg volt és a minőséggel is nagyon meg vagyok elégedve. Örülök, hogy rátok találtam. Mostantól nem kell azon gondolkodnom, hogy honnan lesz tűzifám a télre. Egyébként már ajánlottam is a cégeteket 1-2 ismerősömnek!

Veinper Irén - Zirc

"Teljes mértékben elégedett voltam és bárkinek merem ajánlani! "

Lattenstein Győző, Zirc

 

Pár idézet az akció idejéről (2019. május 10-15), amire nagyon büszkék vagyunk:

„Pontosan és kiváló minőséget szállítanak”

„Nagyon sajnálom, hogy messze lakom Önöktől. Egy pusztavámi ismerősöm ajánlotta Önöket, hogy ez a legtisztességesebb cég.”

„Teljes mértékben meg vagyok elégedve Önökkel és már ajánlottam is a szomszédnak”

„Ebben a hónapban ennyi elég, hamarosan újra rendelek”

„Tegnap megkaptam a jó, minőségi fát köszönöm majd még rendelek de most nem tudok mert nincs rá pénzem sajnos!!!!”

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?