Tavaszi Kerítés felújítás

Cserélje le fa kerítését tavasszal! ENNÉL OLCSÓBBAN BIZTOSAN NEM TALÁL SEHOL!!!

Leolvadt a hó a kerítésünkről is és bizony sok helyen cserélni kell a régi kerítést! Erre nyújtunk lehetőséget és segítséget önnek, hogy öreg vas vagy fa kerítését újra cserélje pofonegyszerűen, gyorsan és nálunk festve kerül annyiba, mint a multiknál natúran.

2019 évre a FESTÉSÜNK decemberig biztosan szünetel! A Natúr léceket pedig továbbra is azonnal hatalmas raktárkészletünkről átveheted vagy 2 héten belül szállítjuk neked saját futárral üzemanyag áron (60 Ft/ km és csak odautat számolunk)

Tegye fel magának a kérdést: Szeretném, ha irigylésre méltó gyönyörű kerítés venné körbe otthonom? A válasz könnyű: Hát persze, hogy határozott igen!

Nézzen szét GALÉRIÁNKBAN és merítsen ötleteket. Ezután kérjen ajánlatot  és még azon a napon megérkezik személyre szabott egyedi ajánlata vagy rögtön megrendelheti a WEBSHOPBAN is Raktárunkban már minden lécből elegendő van bármit is válasszon, futárszolgálatunk akár napokon belül házhoz szállítja Önnek!

Sokak által elismert minőségű felületkezeléssel vonjuk be léceit, aminek következtében műanyag, fém és társai nem szállhatnak versenybe. A valódi fa illatával, látványával, tapintásával és a természetesség érzetével nem szabad megalkudni!

vagy 

2019 márciusától már elérhetőek az XXL Fenyő kerítéselemek újra!!!

ITT OLVASS BŐVEBBEN RÓLA

Mindenünk a FA!