Tűzifa akció június 11-16-ig a Veinperl Fánál. SIESS!

Szia!

Gondolsz rá nyáron, hogy lesz idén is tél vagy inkább csak habzsolod a nyarat?

Ha nyáron csak tapsolsz és majd ősszel veszed meg a tűzifádat, akkor ez az akció nem neked szól!

Amennyiben viszont előrelátó vagy és beszereznéd most a tűzifádat, hogy őszre kiszáradjon, akkor VAN EGY NAGYON JÓ HÍRÜNK! Azaz inkább 2 nagyon jó hírünk van!

ELSŐ: Június 10-16 ig  Akcióban 16.500 Ft  az 1. osztályú hasított bükk tűzifa ára.

MÁSODIK: Újra elérhető a vegyes méretű bükk tűzifa hihetetlen 15.900 Ft áron köbméterenként.

Kérd akár vegyesen vagy ahogy neked a legjobb és győződj meg magad a sokak által elismert Veinperl Fa minőségről. Aki egyszer nálunk vásárolt, az már nem akar máshol tűzifát venni. Tegyél egy próbát te is és rájössz. Közel egy éve foglalkozunk nagyüzemben tűzifával, a visszatérő vevők száma és a pozitív vevői visszajelzések azt mutatják, hogy IMÁDJÁTOK, hogy nem vagytok átverve, pontos mennyiséget kaptok időben. A szállítást önköltségi áron bonyolítjuk le, hogy ne ez miatt kelljen a körmödet rágni. Máshol 18-25.000 forintokért szállítják ki neked a tűzifát, Itt fél áron megoldjuk neked.

Mindemellett fontos az is, hogy a Veinperl fa a fenntartható fejlődést szem előtt tartva, minden autó tűzifa után ültet egy fát, amiről bővebben ITT olvashatsz.

Ne késlekedj te sem hiszen az akció június 10-16-ig tart. Ha lemaradsz, akkor csak magadra haragudhatsz. Szerezd be most az évi tüzelődet és spórolj több 10.000 Forintot.