TŰZIFA AKCIÓ Május 10-15. SIESS!!!

Szia!

Gratulálok neked, hogy idetaláltál!

Gondoltad volna, hogy májusban is ilyen nagyon hideg lesz? Elég szívszorító tud lenni, amikor előbb elfogy a tűzifa, amire azt gondoltad elég lesz. Ha ebbe a helyzetbe kerültél, akkor most szemtelenül jó áron szerezheted be köbméterét.

16.500 Ft  1x1x1 méteres konyhakész hasított első osztályú bükk tűzifa köbmétere!!!

Nem probléma ha még nem kaptál fizetést vagy most épp nincs pénzed kifizetni a fát. Akkor is rendeld meg nyugodtan a hónap bármelyik napjára  a szállítást, amikor már biztosan elég rá a pénzed. A lényeg az, hogy az akció ideje alatt rendeld meg.

Küldünk mellé neked egy szuper gravírozott Veinperl Fa főzőkanalat is!

Használd ki ezt a pár napos akciót mert őszre drágulni fog mindenhol a fa, sok tízezret takaríthatsz meg! Lehet, hogy most tudod utoljára beszerezni ilyen FANTASZTIKUS ÁRON!

ITT tudsz rendelni!:

Veinperl József: 0630 265 2465

Veinperl Dávid: 0630 381 6901

Vélemények rólunk, Ha neked is bizonyíték kell ígéretek helyett!

AA5969223

„ Tavaly is és idén is rendeltem már tőlük és minden alkalommal pontosan érkezett a sofőr, a mennyiség egyszer sem volt kevesebb, sőt minden rendelésemhez hoztak egy zsák száraz bükk gyujtóst is. Teljes mértékben elégedett vagyok a cégükkel és már több ismerősnek ajánlottam is Önöket és én is hamarosan újra rendelni fogok.”

Neubauer Miklósné, Szentkirályszabadja.

"Nagyon szépen köszönöm a gyors és szuper intézkedést a fával. Meghozta a fuvaros, nagyon szuper, megmondom őszintén, hogy ritkaság számba megy az ilyen korrekt cég, mint az Önöké. Most raktuk be a fiúkkal és raktunk is rögtön a tűzre, szuperül ég! Köszönöm szépen még egyszer az ilyen gyors reagálást, hamarosan újra jelentkezem!"

Keresztes János - Fehérvárcsurgó.

Üdv! Nem szokásom értékeléseket tenni sehol, mert a vásárlások legtöbbje csak üzleti kapcsolat, de itt kivételt teszek, mert az értékesítő is kivételesnek mondható! Januárban rendeltem először 6m3-es mennyiségben tüzelőnek darabolt szélezéket, ami tényleg a hirdetésben feltűntetett mennyiségben , módon, és azonnal felhasználható tüzifaként érkezett. A kiszállitás gyors, és pontos (a rendelés leadása utáni nap reggelén már az udvaromban volt a fa) , a rendelés menete alatt is érződött a hozzáértésük és segítőkészségük. A legjobb az egészben pedig a kedvező ár, a gyors kiszállítás, és a valós pontos száraz fa mennyisége mellett, hogy nem kell többé azzal kinlódjak honnan rendeljem az éves tüzelőmet, mert a tüzifa név alatt elmentve már csak a Veinperl Fa száma van elmentve!

Szendi István - Pétfürdő

Köszönöm a megrendelt tűzifa precíz és pontos kiszállítását. Elégedett vagyok és hálásan köszönöm. A gépkocsi vezetője szintén egy úriember. 
A mai rohanó és kicsit már érzéketlen világunkban talán már nem találjuk fontosnak, hogy ami jó és szép azt elismerjük és tudtára adjuk annak, akit megillet. Nekem mindig fontos volt. Én mindig tudtam mondani, hogy köszönöm, bocsánat, elnézést most én tévedtem. Legyen sikeres és eredményes a vállalkozása. További szép napot. További sikeres munkát kívánok. 

Simon Éva - Románd

Csatlakozom Én is az előttem szólóhoz a mai nap folyamán gyors és kedves kiszolgálást kaptunk! Köszönjük szépen!

Kecskés Tünde Veronika - Pálihálás

Kedves Veinperl Fal ! Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést a tűzifával kapcsolatban! További szép napot kívánok!

Üdvözlettel: Jakab Tünde

A fa mennyisége mindig annyi volt amennyit rendeltem,gyors és rugalmas kiszállítás,ügyintézés!A sofőrök is nagyon készségesek voltak és segítőkészek illetve az ajándék gyújtós vagy forgács szuper ötlet és jól jön. Ajánlanám bárkinek.

Törő Regi - Olaszfalu

Szia! Mostantól csak nálatok fogok tűzifát vásárolni. A telefont rögtön az első hívásra felvettétek. A legutóbbi rendelésemnél a fa egy órán belül az udvaromban volt. A mennyiség biztos, hogy meg volt és a minőséggel is nagyon meg vagyok elégedve. Örülök, hogy rátok találtam. Mostantól nem kell azon gondolkodnom, hogy honnan lesz tűzifám a télre. Egyébként már ajánlottam is a cégeteket 1-2 ismerősömnek!

Veinper Irén - Zirc