A vásárlóink ezt mondták rólunk!

"Igen nagyon szép a fa kidolgozása. Valami ilyesmire gondoltam, amikor láttam e szép elemet. Nekem szépnek tűnik, de másnak is tetszik. Készítés közben volt néző. Minden számítás kész volt, csak szerelni kellet. Két nap és kész lett festéssel együtt. Teljesen egyedül csináltam: két segítségem 2 db pillanatszorító. De boldog vagyok, hogy szép kapun járhatok be és ki."

Balla Sándor

 

"Nagyon meg voltunk elégedve a termékkel, szállítással és a gyorsasággal!
Remélem, hogy az elkövetkezendő évben sikerül még folytatunk a házunk szebbé varázslását, így szükségünk lesz ismét Önökre!
Nem tudok mást mondani csak azt, hogy több ilyen megbízható cégre lenne szükség, mint amilyen az Önöké."

További sikeres munkát kívánok!

PapKeller Zsuzsa

 

"Még a nyár folyamán vásároltam önöktől bükk kerítésléceket, újonnan vásárolt házunk kerítésének felújításához. A csatolt képeken a léccsere és a fém részek újra festése eredményeképpen megújult kerítés látható. A lécek minőségével nagyon elégedettek voltunk, és a teraszunk új kerítéséhez is önöktől szeretnék majd vásárolni."

Sajtos Attila

 

"Kedves Veinperl Dávid!
Kerítés léceket kerestünk a régi elkorhadt kerítésünk újjáépítéséhez, de sehol nem találtunk az elképzelésünknek megfelelőt.
Egy eladó javasolta, hogy próbálkozzunk Önöknél.
Telefonon megbeszéltük mire van szükségünk, azt az ígért határidőben átvethettük.
A termék minőségével és árával is teljesen elégedettek vagyunk."

Balogh Gabriella

 

"Nagyon köszönöm a megkeresést, én csak csupa jót tudok mondani a Veinperlfa-ról. Vas megyében Önök előtt nagyon sok helyen érdeklődtünk, egy kicsit tartottam az internetes kerítésléc vásárlástól (vakvásárlás), de nagyon kellemesen csalódtam.

Időben kaptam ajánlatot, a megbeszéltek szerint kaptam meg a megrendelt terméket, kifogástalan minőségben. Ár érték arány nagyon jó. Szállítást is megoldották, a kivitelezés is kifogástalan volt! Megbízható partnernek bizonyultak és ezért köszönet! A méretek és formák tökéletesek és a netes oldalnak megfelelők. Szívesen ajánlottam és ajánlom most és a jövőben is Önöket!

Legyen szép napja,"

Némethné Vincze Judit

 

"Az elégedettségem mind a mai napig pozitív!

Nagyon szép a megmunkálás! Pontos méretekben van elkészítve a faanyag. A mai napig semmi gond vele. Nincs tekeredés, repedés, hasadás. Csak dicsérni tudjuk a munkájukat. Sokan kérdezték hol lehet ilyen szép léceket kapni! Mi mindenkinek ajánljuk önöket és az internet található oldalt. Nekünk, ha kerítés elemekre lesz, a későbbiekben szükségünk csak maguktól rendelünk.
Mindenkinek csak ajánlani tudom önöket!

Kívánok a továbbiakban is sok sikert és minél több elégedett vásárlót a jövőben is."

Üdv. Kocsis Péter.

 

"Meg vagyunk elégedve a kerítéslécekkel, a minőségükkel és kinézetükkel egyaránt. A szállítással is minden rendben volt. Annyi észrevételünk lenne, hogy szerintünk érdemes lenne egy kicsit ferdére vágni a lécek tetejét, hogy eső idején a víz ne álljon meg a tetején. 

További sok sikert kívánunk:"

Kurucz Gábor, Varga Boglárka

 

"A kerítéselemeket jótékonysági célból vásároltuk és széleskörű  önkéntes munkával került megépítésre.
Meg voltunk elégedve a kiszolgálás gyorsaságával a fuvar megszervezésével és a termékkel is."

Mr. József ZSUMBERA

 

"Tisztelt Uram!

Az önöktől rendelt kerítés elemekkel teljes mértékben meg vagyok elégedve.
A kivitelezés és minőség szerintem tökéletes.
Szállítással, kapcsolatos tájékoztatásokkal is meg vagyok elégedve, a megbeszélt időpontra pontosan és hiánytalanul megérkezett."

Zsákay Tibor

 

"A leszállított termék a megbeszélt időpontra megérkezett, korrekt áron. A felhasználás során kifogástalan minőségű anyaggal találkoztam. A megmunkálás 1 osztályú, selejt nem volt benne."

Üdvözlettel: Balázs Róbert

 

"A kerti filagóriánk eredeti lécei teljesen feláztak és elkorhadtak. Hiába kerestem a barkácsáruházakban hasonlót, nem találtam olyat, ami méretben és formában is megfelelt volna. Szerencsére az interneten böngészve ráakadtam a Veinperl Fa honlapjára, ahol sokféle lécet találtam, korrekt ismertetéssel, képekkel, árakkal. Nem volt nehéz a választás és azt kaptam, amit ígérnek: kiváló minőségű, hibátlan kerítésléceket, korrekt áron, a megbeszélt időre elkészítve. Mindenkinek jó szívvel ajánlom őket, további munkájukhoz sok sikert kívánok: "

  Földesi Antal,

 

Kedves Dávid!

 

Köszönöm levelét. Az elkészült kerítéssel maximálisan elégedett vagyok! Nagyon szép, igényes munka. Minden ismerősömnek meleg szívvel ajánlom Önöket.

 

További munkájukhoz sok sikert kívánok!

 

Üdvözlettel:

Csepregi Klára

T.Veinperl Úr!

 

         A kerítés elemek kidolgozásával, festésével-melyeket részleges felújításhoz használtam fel-maximálisan meg voltam elégedve!

Üdvözlettel: Tóth György

 

Tisztelt Veinperl Dávid!

 

Köszönjük érdeklődését. Meg vagyunk elégedve a kerítéslécekkel, habár még a kerítésre nem kerültek fel a lefestett lécek, de az erkélykorlátra már felraktuk.

 

Ismerősöknek, barátoknak is ajánlani fogjuk.

 

Köszönettel

 

 

-- Szeretném elégedettségemet a nyilvánosság elé tárni. Nagyon jó minőségben, szépen megmunkálva, és határidőre vehettem át a megrendelt kerítésléceket. Az esetleges későbbi cserékre gondolva még néhány darab pluszt is kaptam. Én elmondhatom, hogy teljes mértékben elégedett vagyok a gyártóval, és ezt kívánom másoknak is.

Tisztelettel: Gerstner Ferenc

 

Örömömre szolgált, hogy hosszas keresés után végül is Önöket választottam. Számomra fontos volt a referencia, a megfelelő ár-érték arány és természetesen nem utolsó sorban a minőség.

Mivel a kínálatban több fajta, és méret szerepelt; nem volt nehéz megtalálni a megfelelőt.

                Rövid határidővel, a kívánt minőségben kaptam a megrendelt elemeket. A házhoz szállítás is rugalmasan működött, még az időközben eltérő címet is rugalmasan kezelték.

                Csak ajánlani tudom önöket mindenkinek.

Bartha Géza

EZT pedig már idén mondták a tűzifáról : 

Vélemények rólunk, Ha neked is biszonyíték kell ígéretek helyett!

„ Tavaly is és idén is rendeltem már tőlük és minden alkalommal pontosan érkezett a sofőr, a mennyiség egyszer sem volt kevesebb, sőt minden rendelésemhez hoztak egy zsák száraz bükk gyujtóst is. Teljes mértékben elégedett vagyok a cégükkel és már több ismerősnek ajánlottam is Önöket és én is hamarosan újra rendelni fogok.”

Neubauer Miklósné, Szentkirályszabadja.

"Nagyon szépen köszönöm a gyors és szuper intézkedést a fával. Meghozta a fuvaros, nagyon szuper, megmondom őszintén, hogy ritkaság számba megy az ilyen korrekt cég, mint az Önöké. Most raktuk be a fiúkkal és raktunk is rögtön a tűzre, szuperül ég! Köszönöm szépen még egyszer az ilyen gyors reagálást, hamarosan újra jelentkezem!"

Keresztes János - Fehérvárcsurgó.

Üdv! Nem szokásom értékeléseket tenni sehol, mert a vásárlások legtöbbje csak üzleti kapcsolat, de itt kivételt teszek, mert az értékesítő is kivételesnek mondható! Januárban rendeltem először 6m3-es mennyiségben tüzelőnek darabolt szélezéket, ami tényleg a hirdetésben feltűntetett mennyiségben , módon, és azonnal felhasználható tüzifaként érkezett. A kiszállitás gyors, és pontos (a rendelés leadása utáni nap reggelén már az udvaromban volt a fa) , a rendelés menete alatt is érződött a hozzáértésük és segítőkészségük. A legjobb az egészben pedig a kedvező ár, a gyors kiszállítás, és a valós pontos száraz fa mennyisége mellett, hogy nem kell többé azzal kinlódjak honnan rendeljem az éves tüzelőmet, mert a tüzifa név alatt elmentve már csak a Veinperl Fa száma van elmentve!

Szendi István - Pétfürdő

Köszönöm a megrendelt tűzifa precíz és pontos kiszállítását. Elégedett vagyok és hálásan köszönöm. A gépkocsi vezetője szintén egy úriember. 
A mai rohanó és kicsit már érzéketlen világunkban talán már nem találjuk fontosnak, hogy ami jó és szép azt elismerjük és tudtára adjuk annak, akit megillet. Nekem mindig fontos volt. Én mindig tudtam mondani, hogy köszönöm, bocsánat, elnézést most én tévedtem. Legyen sikeres és eredményes a vállalkozása. További szép napot. További sikeres munkát kívánok. 

Simon Éva - Románd

Csatlakozom Én is az előttem szólóhoz a mai nap folyamán gyors és kedves kiszolgálást kaptunk! Köszönjük szépen!

Kecskés Tünde Veronika - Pálihálás

Kedves Veinperl Fal ! Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést a tűzifával kapcsolatban! További szép napot kívánok!

Üdvözlettel: Jakab Tünde

A fa mennyisége mindig annyi volt amennyit rendeltem,gyors és rugalmas kiszállítás,ügyintézés!A sofőrök is nagyon készségesek voltak és segítőkészek illetve az ajándék gyújtós vagy forgács szuper ötlet és jól jön. Ajánlanám bárkinek.

Törő Regi - Olaszfalu

Szia! Mostantól csak nálatok fogok tűzifát vásárolni. A telefont rögtön az első hívásra felvettétek. A legutóbbi rendelésemnél a fa egy órán belül az udvaromban volt. A mennyiség biztos, hogy meg volt és a minőséggel is nagyon meg vagyok elégedve. Örülök, hogy rátok találtam. Mostantól nem kell azon gondolkodnom, hogy honnan lesz tűzifám a télre. Egyébként már ajánlottam is a cégeteket 1-2 ismerősömnek!

Veinper Irén - Zirc