Rólunk

Üdvözlöm weboldalunkon!

Ide talált... tehát könnyű kitalálnunk, hogy kerítésvásárlás előtt áll. Hadd írjak le önnek pár dolgot ami érdekelheti önt.

Nem fogunk a minőségről a megbízhatóságról vagy arról írni, hogy mennyi idős a cégünk de még arról sem, hogy mekkora területen fekszik... hiszen egy részét ennek hadd döntse el a vevő a vásárlási tapasztalatok alapján. A másik része meg a francot sem érdekli. Ugye?!

Cégünk...Mi....Hagyjuk!

Én, aki képviselem ezt a céget, a múltban összedugtuk édesapámmal a fejünket és mindkettőnk tudta, hogy szeretnénk csinálni valami újat, valamit amihez mindketten jól értünk és szeretünk és szeretnénk komoly célokat elérni benne. Nem egy dolog volt ami lehetséges a faiparon belül... aztán felmerült, hogy gyártsunk kerítésléceket. Az ötlet nem tűnt rossznak, de mielőtt belevágnánk azért elég jól ki kellett képeznünk magunkat, pedig nem tegnap láttunk először gyalut vagy marógépet... nem szeretünk a sötétben tapogatózni.

Megvalósítottuk a terveinket és amig Ön ezt a sort olvassa, mi jelenleg is azon dolgozunk, hogy a vevők akik megszavazták a bizalmat - hamarosan ön is- felvegye a telefont vagy itt az oldalon leadja a rendelését az önnek legtetszetősebb kerítésre!

Szép napot!

 

Szerzői jogok és garanciális feltételek:

Garanciális feltételek 

A Veinperlfa garanciát vállal a kiszállításhoz egy hétre a lécek minőségét illetően az első osztályú, a lazúrozott, illetve a gombaölővel kezelt lécekért.

 

- Mind három kategória esetén a garancia  a csomókra és felületi hibákra terjed ki, a színelváltozásokra nem.

- Amennyiben a reklamáció a kiszállítástól való két héten túl érkezik be, nem áll módinkban kivizsgálni és orvosolni az esetleges hibákat.

- A felületkezelés esetében a Veinprerl Fa a felületkezelő anyag felvitelére, egyenletességére és megszakítatlanságára, rétegvastagságáért vállal felelősséget, az idő előrehaladtával adódó bármi nemű elváltozásért nem.

Szerzői jogok:

A Veinperl Fa weboldal bármely részének másolásával, terjesztésével (forrásmegjelölés nélkül) kapcsolatos minden jogot fenntart. Az Oldalon található minden tartalom az Üzemeltető szellemi tulajdonában áll. Ezt a szerzői jogok védik. 1999. évi LXXVI. törvény 36.§ (2) bekezdése szerint. A weboldal tartalmának bármi nemű másolásának ténye jogsértés.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Veinperl Fa a Hatályos Magyar Büntető Törvénykönyv adott szakasza szerint büntető feljelentést indít.

Veinperl Fa 2018