Egy autó tűzifa neked – egy elültetett fa a világnak!

Egy autó tűzifa neked – egy elültetett fa a világnak!

A Veinperl Fa 2019-ben egy olyan nemes célt tűzött ki, amelyben kezdetben a bakonyi részen, és később, a lehetőségekhez mérten további helyeken is erdősítéseket fogunk végezni.

A tervben TI fogtok az erdők segítségére lenni, abban hogy minden autó tűzifa után, amit nálunk vásároltok, mi ültetünk egy fát!

Ezt pontosan nem úgy kell értelmezni, hogy ha kigurul az autó, akkor futunk az ásóval és gyorsan elültetünk egyet.

A telepítés(ek) a tulajdonunkban álló erdőterületeken, felsőfokú szakirányú végzettséggel rendelkező jogosult erdészeti szakszemélyzet bevonásával történik.

Feltett célunk, hogy 5 éven belül több 10.000 facsemetét ültessünk, ezzel is csökkentve a biológiai lábnyomunkat. Ezt a Veinperl Fánál úgy szándékozunk kivitelezni, hogy a tűzifából fakadó bevételek bizonyos hányadát, fatelepítésre, erdősítésre költjük! A munkálatokról folyamatosan tájékoztatni fogunk videókkal és jelentésekkel.

„A jövőnk függ attól, hogy mennyi erdőt telepítünk”

Nagy István-Agrárminiszter

Nagyon fontos dolog, hogy ne csak fentről várjuk a segítséget, ha mi egy kisvállalkozásként bele merünk és bele tudunk vágni ebbe, akkor ha segítségre esetleg nincs lehetőséged, egy megosztással segíts nekünk és persze magadnak!

 

Szerezd be te is a Veinperl Fánál a tűzifádat és támogasd az erdősítést!

Tűzifa rendelés: