A száraz tűzifa sok helyen távolról sem az!

Szia!

OSZD MEG TE IS, hogy más se járjon pórul.

 

Elkezdődött a nagy tűzifa bevásárlás!

 

Ugye azt nyugodtan előrevetíthetem, hogy pár hét múlva megjelennek majd újra a szélhámosok (persze most is látni már őket, akik egész nyáron el voltak tűnve, mást csináltak…) Ők most hamarosan előjönnek a gyors meggazdagodás reményében és reklámozzák majd a csontszáraz tűzifát. Itt olvashatsz még róluk :D

 

Persze ahhoz, hogy csontszáraz tűzifád legyen, ahhoz már legalább fél éve felhasítva kellene lennie olyan helyen, ahol a nap és a szél is járja. NE VÁSÁROLJ TŐLÜK mert 1-2 hétre kirakja napra és a felülete picit száraz lesz, ezt árulják száraz tűzifának.

 

Van egy kicsit másfajta „SZÁRAZ” tűzifa árus is. Ő már csak azt írja oda, hogy száraz tűzifa márciusi vágás. Persze március óta fantasztikusan ki lehet szárítani a tűzifánkat. DE!!! aztán jön a valóság… Ez a fa még rönkben van, azaz egy cseppet se száradt, inkább kezd pudvásodni, minthogy száraz lenne. Persze mire erre a kedves vevő rájön, az eladó már a telefont sem fogja felvenni.

 

Vagy rendelhetsz valós tisztességes tűzifa üzemből, mint nálunk (minden nap arra törekszünk, hogy állandó, visszatérő vevőket szerezzünk, nem csak egyszer szeretnénk eladni és eltűnni). Ezek a képek ma készültek: 09.02. Ez az anyag már szürke, könnyű, ha kettőt egymásnak ütünk akkor hallani a hangján is, hogy SZÁRAZ.

 

Hamarosan ez az anyag konyhakészre lesz fűrészelve és megrendelheted, ha tényleg száraz tűzifát vennél. A köbméterára pedig 18.900 Ft. (bükk, cser, gyertyán.) A legjobb keményfák.

 

Végtére is lehet, hogy jól hangzik a 16-16.500 Ft a száraz anyagért, de sajnos a szélhámosok ebből profitálnak. Még a végére egy hasznos információ! Mindig köbméterre vásároljunk és minden alkalommal mérjük le a plató méretét és szorozzuk ki gyorsan mert hamar bukhatunk 10.000 Forintot.

https://keriteslec.com/cikk/olyan-jo-anyagot-adtok-hogy-kar-eltuzelni

 

Rendeld meg mielőbb.

0630 265 24 65

0630 381 69 01